laten we dansen...

   
Wekelijks biodanza in Amsterdam
Donderdagavond en de vrijdagochtend dansen we in CW Boost in de Marcusstraat in Amsterdam. De les op de donderdagavond is voor mensen met minimaal een jaar biodanza ervaring. De tweede les op vrijdagochtend is voor de beginnende dansers.

Ben je geïnteresseerd in één van de lessen? Laat me weten, mail of bel me even, dan kunnen we overleggen welke les het meest bij je past.


biodanza donderdag  20.00 - 22.00
vanaf 15 september
Deze les is in principe voor de meer ervaren dansers.
Een heerlijke les om je over te geven, je dans te verdiepen en de 5 lijnen van vivencia (vitaliteit, seksualiteit, creativiteit en transcendentie) meer en meer te ontwikkelen en te beleven.
Je vivencia's worden intenser, gevoeliger en rijker.
Lees hier alles over deze les
       

biodanza vrijdag 10 - 11.30  uur
vanaf 16 september
Deze les is in principe voor de meer beginnende dansers.
Een mooie les om kennis te maken met biodanza, om het weer op te pakken, of...gewoon omdat je heel graag op de vrijdagochtend wilt dansen. Weet je welkom!  


Biodanza weekend Lutjebroek
26 - 28 augustus 2022
 

Aan het eind van de zomervakantie, van 26 t/m 28 augustus, geef ik voor de 2e keer een dansweekend in Lutjebroek (Noord Holland). We zijn 3 dagen samen op een heerlijke plek buiten, aan het water, kamperen in luxe safari-tenten, relaxen in de jacuzzi, eten en leven samen. En dansen natuurlijk, zowel binnen als buiten kunnen we terecht.
Er zijn nog 2 plekjes vrij (dd 20/6/22), dus als je meewilt...laat me weten.
Lees meer.6 verdiepingsdansdagen
27 mrt - 8 mei - 19 juni - 18 sept - 16 okt - 20 nov 2022
 
Deze dansdagen zijn een mogelijkheid om allereerst de hele dag samen te zijn en te dansen. Tevens heeft elke dag een thema dat verbonden is met de theorie van Biodanza. Na 6 dagen heb je een verdiepingsslag gemaakt in je kennis en ervaring met de dans, is je bedding van je dans ruimer geworden en heb je waarschijnlijk mooie verbindingen opgebouwd met je mededansers.
Iedereen met ervaring in Biodanza is welkom.
Ik geef deze dansdagen samen met Miranda van Keulen, mijn mededirecteur van de Biodanza school Amsterdam.
Lees hier meer
 
 

Els Boon     elsboonbiodanza@gmail.com    06-22128403