kom lekker dansen...
 

Woensdagavond 20.00 - 22.00 uur
Biodanza gevorderden groep 
                             
Voor mensen die ervaring hebben met Biodanza en die het verlangen voelen om verder te groeien en hun ervaring te verdiepen. Nieuwe mensen in deze groep kunnen gebruik maken van het kennismakingsaanbod van 4 achtereenvolgende lessen voor 45 euro. Zo kun je onderzoeken of deze groep ook een fijne plek is voor jou.
 
De lijnen van vivencia, vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie, zullen we op een dieper niveau gaan beleven en exploreren. We maken de archetypische krachten die in ons leven wakker en verdiepen onze mogelijkheid van trance en regressie.

Samen creëren we de veilige bedding waarin we meer tevoorschijn kunnen komen, los kunnen laten, ons over kunnen geven, durven te genieten en kunnen regenereren. Het is fijn als we op elkaar kunnen rekenen en zo veel mogelijk wekelijks aanwezig zijn. Zo ontstaat er een affectief netwerk, waarin we veilig de diepte in kunnen gaan.
 
Thema komend blok

De afgelopen periode heb ik een medische traject doorlopen dat nogal ingrijpend was. Ik ben overdonderd over hoeveel mensen mij een kaartje, berichtje, telefoontje, bloemetje of soepje hebben gezorgd. Het was één grote oefening in ontvangen.

En vragen...dat heb ik ook gedaan...en gekregen.
Drie goede vrienden heb ik gevraagd 3 weken lang elke dag met me te verbinden op een bepaalde tijd en dat hebben ze gedaan. Het was een zegen voor mij, ik voelde me totaal niet alleen. Maar ook een zegen voor hen, ook zij bloeiden er enorm van op en vonden het heel fijn om te doen. Met het ontvangen geef je ook iets..

Ik heb me zo gerealiseerd dat ik echt mensen nodig heb, ook al kan en doe ik heel veel alleen. Het lijkt me een mooi thema om nog wat verder me te oefenen en samen met jullie mee te dansen:


"Geven en ontvangen"


wanneer: woensdagavond 20.00 tot 22.00 
               
Data: 31 okt, 7, 14, 21, 28 nov, 5,12, 19 dec (blok van 8)
        
Waar
: Mirror Centre, ter Gouwstraat 3 in Amsterdam
Wie: iedereen met ervaring in Biodanza.
Je kunt me altijd bellen als je wilt overleggen: 020-6831087

Prijs
105 per blok van 7 lessen
          120 per blok van 8 lessen 
          135 per blok van 9 lessen      
          170 voor 10-rittenkaart (3 mnd geldig) 
         losse les: 19 euro 
 
Je kunt het betreffende bedrag overmaken
op rekeningnummer NL18ABNA 048.97.29.665
tnv E.G.M. Boon.
 
Nieuwe mensen in deze groep kunnen gebruik maken
van het kennismakingsaanbod van 45 voor
4 achtereenvolgende lessen
                                  
   
    

   

 Els Boon     elsboonbiodanza@gmail.com    020-6831087